Vești noi! Am reluat proiectul intern “Campania de Valori”, având ca scop principal dezvoltarea personală a membrilor asociației. Timp de o saptamană ne-am reamintit ce înseamnă ASAFF cu adevarat: CREATIVITATE, INIȚIATIVĂ, AMBIȚIE, UNITATE și RESPONSABILITATE.

Ziua 1 – Ziua Creativității: “În ASAFF creezi distrându-te și te distrezi creând.”
Această valoare semnifică ceea ce ne reunește, dar și competența care exprimă originalitatea asociației. Creativitatea a fost și este în continuare imboldul spre realizarea evenimentelor și capacitatea care ne face să progresăm de la un proiect la altul.

Ziua 2 – Ziua Inițiativei: “Ne-am adunat aici pentru că am luat inițiativă.”
De la început am dorit să reliefăm calitățile pe care le deținem spre a realiza lucruri mari și a face din ASAFF o asociație prosperă. Inițiativa ne antrenează implicarea zi de zi, o simplă idee devenind realitate.

Ziua 3 – Ziua Ambiției: “Nu am eșuat de 1000 de ori, ci becul a fost o invenție cu 1000 de pași.”
Fără ambiție, ASAFF nu ar fi putut duce la bun sfârșit proiectele pe care le-a organizat. Dorința de a reuși a reprezentat cheia spre perseverență, iar motivația fiecăruia dintre noi a înfățișat și motivția asociției.

Ziua 4 – Ziua Unității: “ASAFF nu ne învață doar să lucrăm în echipă sau să comunicăm și importanța acestora, ne arată cum să credem în el.”
Am învățat să funcționăm ca un tot unitar căpătând încredere la fiecare pas făcut, solidaritatea fiindu-ne aliat spre reușită. Am legat prietenii muncind împreună și am realizat că nu poți îndeplini tot ce ți-ai propus fără susținerea celorlalți.

Ziua 5 – Ziua Responsabilității: “Responsabilitatea reprezintă asumarea unui risc, dar fie că reușești sau nu, vei câștiga cel mai de preț lucru, experiență.”
Întotdeauna ne-am asumat fiecare faptă, dând dovadă de maturitate și ne-am încurajat unii pe alții indiferent de situație. Am plecat de la premisa că orice lucru pe care îl faci, reușit sau nu reprezintă o nouă experiență din care mereu ai ce învăța.

La sfârșitul campaniei, membrii au participat la diferite activități, cum ar fi “Susținere fără scune” sau “Leagă un lider”, care au marcat existența celor 5 valori ale asociației, reprezentând de altfel, un bun prilej de a pune în practică ceea ce definește ASAFF-ul.

0 Comments

Leave your comment