stand_craciunDecembrie, supranumită și “luna cadourilor”, este cu siguranță cea mai iubită și veselă perioadă a anului. Prima lună a “anotimpului alb” este preferata tuturor, indiferent de vârstă, dar în special a copiilor, care îl așteaptă an de an pe Moș Crăciun.

Anul acesta, un grup de voluntari din cadrul ASAFF, deghizați în elfii Moșului, au dat startul unei campanii de strângere de fonduri cu scop caritabil. Împreună cu Asociația Aura Ion, elfii au reușit să îi dea concediu Moșului prin intermediul “Atelierului Moşului”.

 

“Atelierul Moşului” s-a materializat într-un stand amplasat în holul Rectoratului Universității POLITEHNICA București, unde elfii și-au desfășurat activitatea în perioada 12-14 decembrie.

Dibaci și entuziaști, elfii au confecționat o varietate de obiecte handmade și au preparat prăjituri gustoase și băuturi calde, ce au fost oferite în semn de recunoștință persoanelor care au dat o mână de ajutor. Fiecare participant a primit distincția “Eu i-am dat concediu Moşului”.

dsc_3636

După ce au împărțit spiritul Crăciunului tuturor studenților și profesorilor, voluntarii au decis să își împartă și între ei acest sentiment minunat. Astfel, pe 19 decembrie, atât membrii activi cât și membrii alumni ai ASAFF s-au adunat pentru a sărbători Crăciunul. La petrecere s-au infiltrat și elfii Moșului, încheindu-și astfel misiunea de a-i “da concediu” Moșului.

Cu ajutorul vostru am reușit să dăm o mână de ajutor Asociației “Aura Ion”, care a adus Crăciunul copilașilor de la Primăria Sectorului 2 – Centrul de Zi “Pinocchio”. Astfel povestea acestui Crăciun a luat sfârșit. Sperăm că Moșul a profitat de concediu, îndeplinindu-și sarcina în Ajun. Vă urăm sărbători fericite în continuare și ne vom revedea cu același entuziasm în anul următor.

0 Comments

Leave your comment