A venit Crăciunul !

 

Cât timp toată lumea s-a pregătit de frumoasa perioadă a sărbătorilor de Crăciun, ASAFF a avut, de asemenea, săptămâni încărcate cu desfășurarea unor proiecte minunate la care au participat studenți, profesori și întreaga echipă a asociației.

“Săptămâna caritabilă de Crăciun” , proiect desfășurat în perioada 3-5 decembrie în rectoratul Universității Politehnica, a fost un mare success.

In cadrul acestui proiect, am organizat o strângere de donații din partea tuturor persoanelor care au avut acces in rectorat prin amplasarea produselor handmade făcute de către copii de la Mia’s Children ajutați de membrii asociației , alături de multe alte delicii culinare potrivite atmosferei de Crăciun.

Scopul său este de a strânge bani pentru o cauză nobilă, diferită în fiecare an. Anul acesta, suma neașteptată pe care am strâns-o ne-a oferit șansa să ajutăm două cazuri sociale: casa de copii Mia’s Children și cei 400 de copii ajutați de un preot din Valea Plopilor. Toți voluntarii ASAFF, și nu numai, s-au mobilizat pentru a reuși să îi ajutăm pe acești copii și să le oferim o mică bucurie de sărbători.

Următorul a fost nelipsita petrecere de Crăciun unde toți participanții s-au strâns pentru a se bucura împreună de reușitele lor profesionale cât și de venirea Crăciunului.Cei aproximativ 100 de oameni au petrecut în seara de vineri, 7 decembrie în Club Revenge din Centrul Vechi.Muzica bună, prietenii noi și o atmosferă incredibilă au fost ingredientele unei petreceri reușite.

Am încheiat această perioadă aglomerată dar frumoasă cu evenimentul ASAFFilm, unde studenți din toți anii s-au adunat pentru a viziona împreună unul din numeroasele filme tematice alături de popcorn, suc și diverse gustări. Astfel, toți cei prezenți au intrat în spiritul sărbătorilor pe care le așteptam cu nerăbdare.

Deși proiectele mai sus menționate au necesitat un timp îndelungat de pregătire, membrii ASAFF au săvârșit și alte activități interne: training-uri, ședințe și începerea pregătirilor pentru noile evenimente și campanii ce vor avea loc în 2019.

În acest mod s-a sfârșit anul 2018 pentru ASAFF și ne vom revedea în 2019 cu și mai multe proiecte interesante la care sperăm să participați  în număr cât mai mare.

Crăciun fericit!